Teknoloji

Yeni Lost Records: Bloom & Rage Fragmanı Yayınlandı

DON’T NOD, yeni Lost Records: Bloom & Rage fragmanı ile karşımıza çıktı. Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulan oyunu, uzun zamandan sonra yeniden görmüş olduk. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni STALKER 2 Fragmanı Yayınlandı


Lost Records: Bloom & Rage, 2023 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuştu. Life is Strange serisi ile tanıdığımız ve adı sonradan DON’T NOD olarak değiştirilen Fransız stüdyo tarafından geliştirilen oyunun hikayesi, iki ayrı zaman çizelgesinde ilerliyor ve Autumn, Kat, Nora ve Swann karakterlerinin etrafında dönüyor. İlk kısımda anlatılanlara göre, 1995 yılının yaz mevsiminde Velvet Cove kasabasında, birbirine sıkı sıkıya bağlı bu dört kafadar karakterin yaşamı bir nedenle değişiyor. İkinci kısım ile yirmi yedi yıl sonrasında geçiyor ve tekrardan bir araya gelen karakterler, lafını etmemeye söz verdikleri karanlık sırlar ile yüzleşiyorlar.

Yeni Lost Records: Bloom & Rage Fragmanı

Bu haftanın ID@Xbox sunumunda yeni Lost Records: Bloom & Rage fragmanı yayınlandı. Kontrol edeceğimiz ana karakter, Swann, ön plana çıkıyor ve kendisini daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Ayrıca hikaye sırasında göreceğimiz mekanlardan ve tanışacağımız karakterlerden bazıları da ekranımıza geliyor.

DON’T NOD aynı zamanda bu yeni oyundaki karakterler hakkında bazı bilgileri bizlere sunuyor. Öyle ki ana karakterimiz Swann içine kapanık iken, Nora asi, eksantrik ve enerji dolu, grubun lideri olan Autumn anlayışlı ve son olarak Kat de pragmatik, esrarengiz ve güçlü bir iradeye sahip olacak.

Şimdilik net bir tarihi olmayan Lost Records: Bloom & Rage, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor. Geliştirici tarafından söylenene göre bu yıl içerisinde, ama zaman çizelgeleri ile bağlantılı olarak bir ay arayla iki parça halinde yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu